NederlandsEnglish
24/7 availability call:

+31(0)655683443

Alfa Diving

Alfa Diving: decennia ervaring

Alfa Diving is gespecialiseerd in twee sectoren: de maritieme en de civiele industrie. Dennis Felderhoff, oprichter en directeur eigenaar heeft het duikvak geleerd bij de Koninklijke Marine. Alvorens zelf aan het roer van Alfa Diving te staan heeft Dennis jarenlange ervaring opgedaan bij de grote duikbedrijven in Nederland en in het buitenland.  Daarnaast is Alfa Diving gecertificeerd om inwater surveys uit te voeren volgens: Lloyds Register, Germanische Lloyds, ABS en RINA.

Kwaliteit, transparantie en service
Alfa Diving voldoet aan alle kwaliteitsstandaarden die Nederland wereldberoemd maken in de scheepvaart industrie en in de civiele waterbouw industrie. Wij leveren top kwaliteit. Dat blijkt ook uit de jarenlange relaties die we met het merendeel van onze klanten hebben.

Transparantie: al onze onderwaterwerkzaamheden kunnen via ons CCTV systeem worden gevolgd. Daarmee is real time communicatie, via beeld en geluid, met de duiker mogelijk. Eventuele problemen kunnen zo direct worden besproken en opgelost. Dat scheelt kostbare tijd en geld. Klanten ontvangen na afloop een rapportage, inclusief de onderwater beelden.

Naast transparantie en kwaliteit is service onze laatste kernwaarde. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Alfa Service Group

Noorddijk 7

1463 PJ Noord Beemster


24/7 Bereikbaarheid!

Bel: 06-55683443
www.alfaservicegroup.nl
info@alfaservicegroup.nl

Volgt u ons al op Facebook?

Powered by: WebBuro WebBuro